Επιχειρηματικές Ιστορίες Αποφοίτων Μηχανικών του ΕΜΠ

Η ΜοΚΕ ΕΜΠ έχει ξεκινήσει την καταγραφή ενδιαφερου- σών ιστοριών μηχανικών αποφοίτων του ΕΜΠ οι οποίοι ανέλαβαν επιχειρηματική δράση στον 20ο και 21ο αιώνα. Στην παρούσα φάση υλοποιείται η πιλοτική εφαρμογή του ιστορικού αρχείου επιχειρηματικότητας παρουσίαζοντας 3 χαρακτηριστικά παραδείγματα μηχανικών.

Περισσότερα


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 3η Eβδομάδα Eπιχειρηματικότητας της ΜοΚΕ-ΕΜΠ

Στο διάστημα 28 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2014, πραγματοποιήθηκε η 3η «Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας» κατά τη διάρκεια της οποίας 17 ομάδες είχαν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

Περισσότερα


Ίδρυση επιχειρήσεων με την συμβολή της MoKE ΕΜΠ

Στο διάστημα λειτουργίας της, η ΜΟΚΕ ΕΜΠ έχει συμβάλει στην ίδρυση 6 επιχειρήσεων, ενώ με τη συνεχή υποστήριξή της αναμένεται στο επόμενο διάστημα να εμφανισθούν στην αγορά και νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.

Περισσότερα


Μαζί στην Εκκίνηση!

Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα: «Φιλοξενία και Αναδοχή Νέων Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών». Ο ΣΕΒ σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας ΕΜΠ υλοποιεί το πρόγραμμα "Μαζί στην Εκκίνηση" με σκοπό την υποστήριξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών νέων επιστημόνων.

Περισσότερα


5ο Ενημερωτικό Δελτίο ΜοΚΕ ΕΜΠ

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σας καλωσορίζει στο 5ο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) της. Ενημερωθείτε για τις δράσεις της ΜοΚΕ ΕΜΠ.

Περισσότερα


SME Instrument: Νέα εργαλεία χρηματοδότησης για ΜΜΕ και spin-offs

Το Horizon 2020, το μεγαλύτερο φιλόδοξο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Έρευνας και της Καινοτομίας στην Ε.Ε., δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα απευθείας χρηματοδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση καινοτομικών επενδυτικών σχεδίων ως του ύψους των 2,5 εκ. ευρώ για 3 χρόνια.

Περισσότερα

Τελευταίες
Ανακοινώσεις

Πρόσκληση συμμετοχής στο Ekinisilab

To Ekinisilab, είναι πρωτοβουλία του ΣΕΒ, για τη δημιουργία οργανωμένου περιβάλλοντος εκκόλαψης καινοτόμων... Περισσότερα

Εκδήλωση "Apps4Med"

Το Φοιτητικό Παράρτημα του IEEE στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο σας προσκαλεί στην... Περισσότερα

Τρίτος κύκλος του προγράμματος Future Leaders για το 2014

Κατά το διάστημα 29/10/2014-09/11/2014 θα διεξαχθεί ο τρίτος κύκλος του προγράμματος Future Leaders για το... Περισσότερα