Ίδρυση επιχειρήσεων με την συμβολή της MoKE ΕΜΠ

Στο διάστημα λειτουργίας της, η ΜΟΚΕ ΕΜΠ έχει συμβάλει στην ίδρυση 6 επιχειρήσεων, ενώ με τη συνεχή υποστήριξή της αναμένεται στο επόμενο διάστημα να εμφανισθούν στην αγορά και νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.

Περισσότερα


Μαζί στην Εκκίνηση!

Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα: «Φιλοξενία και Αναδοχή Νέων Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών». Ο ΣΕΒ σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας ΕΜΠ υλοποιεί το πρόγραμμα "Μαζί στην Εκκίνηση" με σκοπό την υποστήριξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών νέων επιστημόνων.

Περισσότερα


3η Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας ΜοΚΕ ΕΜΠ

Η ΜοΚΕ ΕΜΠ οργανώνει την 3η «Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας» με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα σε φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, διδάκτορες, ερευνητές και μέλη ΔΕΠ των Σχολών του ΕΜΠ να προχωρήσουν εφόσον είναι στις επιδιώξεις τους, σε επιχειρηματική πρωτοβουλία που συνδέεται άμεσα με τα αποτελέσματα της έρευνάς τους.

Περισσότερα


Αφιέρωμα ΜοΚΕ ΕΜΠ: Φυτώριο νέων επιχειρήσεων

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα για τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το οποίο δημοσιεύθηκε στον έντυπο τόμο του 2ου Διαγωνισμού Εφαρμοσμένης Έρευνας & Καινοτομίας "Η Ελλάδα Καινοτομεί".

Περισσότερα


4ο Ενημερωτικό Δελτίο ΜοΚΕ ΕΜΠ

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σας καλωσορίζει στο 4ο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) της. Ενημερωθείτε για τις δράσεις της ΜοΚΕ ΕΜΠ.

Περισσότερα


SME Instrument: Νέα εργαλεία χρηματοδότησης για ΜΜΕ και spin-offs

Το Horizon 2020, το μεγαλύτερο φιλόδοξο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Έρευνας και της Καινοτομίας στην Ε.Ε., δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα απευθείας χρηματοδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση καινοτομικών επενδυτικών σχεδίων ως του ύψους των 2,5 εκ. ευρώ για 3 χρόνια.

Περισσότερα

Τελευταίες
Ανακοινώσεις

Πρόσκληση για χρηματοδότηση αρχικού σταδίου από το Jeremie Openfund II

Το Jeremie Openfund II καλεί ομάδες επίδοξων νέων επιχειρηματιών να υποβάλλουν τις... Περισσότερα

Κίνητρα για την εγκατάσταση νέων γεωργών

Δημοσιεύτηκε  η 2η Πρόσκληση για το  Μέτρο 112 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας... Περισσότερα

Ίδρυση επιχειρήσεων με την συμβολή της MoKE ΕΜΠ

Στο διάστημα λειτουργίας της, η ΜΟΚΕ ΕΜΠ έχει συμβάλει στην ίδρυση 6 επιχειρήσεων... Περισσότερα

3η Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας ΜοΚΕ ΕΜΠ

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΜΠ, οργανώνει την 3η Εβδομάδα... Περισσότερα

Διαγωνισμός επιχειρηματικών ιδεών Ideatree.

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης διοργανώνει τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Νεανικής... Περισσότερα